qmac logo
logo Warning: Your browser is out of date! In order to view this site, please upgrade your version of Internet Explorer, or switch to a more modern browser such as Google Chrome or Firefox.
Commercial | Education | Health | Heritage | Residential | Social Housing | Sport & Leisure

The works included alterations to the existing building to provide space for increased staff numbers. The existing building had an interior courtyard which was enclosed to provide a canteen area. The new canteen/breakout space was constructed on piled foundations with a steel frame, concrete raft slab, utilising a timber & membrane roof with velux windows. Above the cooking equipment zone, external plant space was formed on the roof. The areas around the rooftop plant were cladded, with an access door formed on 1st floor level. A new entrance lobby was constructed including the installation of an entrance canopy. Mechanical and electrical services were upgraded including toilet facilities, installation of ceiling cassettes for ventilation, new lighting, fire alarm and access control.

Client Danske Bank Architect Todd Architects Ltd
Client Number 028 9004 6100 Architect Number 028 9024 5587
Client Contact Mr. Alan Scott Architect Contact Ms. Joanne Stewart
Project Value £1,612,000
Architect Todd Architects Ltd
Architect Number 028 9024 5587
Architect Contact Ms. Joanne Stewart

Other Commercial Projects

View Project Sectors